| Υλικά | ||||||
|
![]() |
|||||
Εκτέλεση
Πρώτα ετοιμάζετε το σιρόπι και το αφήνετε να κρυώσει. Στην συνέχεια για να φτιάξετε την ζύμη, βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και ανακατεύετε. Προσθέστε το σπορέλαιο στην κατσαρόλα και το αφήνετε να ζεσταθεί καλά. Παίρνετε με την βοήθεια ενός κουταλιού μικρά κομμάτια από την ζύμη και τα τηγανίζετε. Όταν τηγανηθούν και από τις δύο πλευρές βγάζουμε τους λουκουμάδες από το λάδι και ρίχνουμε αμέσως πάνω τους το κρύο σιρόπι. Αφήνετε τους λουκουμάδες να απορροφήσουν το σιρόπι και τους σερβίρετε μετά από μια ώρα.
Καλή όρεξη…
Σας συμβουλεύω να χρησιμοποιήσετε για το τηγάνισμα μικρό τηγάνι. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερο λάδι.
πηγή: ozlemkaracam.blogcu.com

No comments:
Post a Comment