Υλικά | ||||
|
Εκτέλεση
Ζυμώστε τον κιμά με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μαυροπίπερο και το αλάτι. Στο μεταξύ βουτώντας τα χέρια σας στο νερό πλάθετε τους κεφτέδες σε σχήμα μπάλας. Βάζετε τους κεφτέδες σε αλάδωτο αντικολλητικό τηγάνι και τους γυρίζετε συνέχεια. Τοποθετήστε τους κεφτέδες στην πιατέλα σερβιρίσματος. Στην συνέχεια, ζεσταίνετε τις πίτες και μοιράζετε τους κεφτέδες μέσα σε αυτές. Ρίχνετε από πάνω το γιαούρτι με το σκόρδο.Πρίν το σερβίρετε, σε ένα τηγάνι βάζετε βούτυρο και σε αυτό τηγανίζετε τον ξερό δυόσμο μαζί με την πάπρικα και τα ρίχνετε επάνω από το κεμπάπ.
Χωρίς να περιμένετε σερβίρετε!
πηγή: nepisirsem.com
No comments:
Post a Comment