Υλικά | |||
|
Εκτέλεση
Ψήστε τις μελιτζάνες στον φούρνο (ή αν υπάρχει δυνατότητα σε κάρβουνα).Στην συνέχεια ξεφλουδίστε τις και με την βοήθεια ενός πιρουνιού λιώστε τις. Σε ένα φαρδύ τηγάνι λιώστε τρεις κουταλιές της σούπας μαργαρίνη. Προσθέστε τρία φλιτζάνια του καφέ αλεύρι. Καβουρδίστε το μέχρι να ροδίσει. Προσθέστε στην συνέχεια το γάλα ρίχνοντας το λίγο λίγο. Στην συνέχεια βάλτε τις λιωμένες μελιτζάνες μαζί με δύο φλιτζάνια του καφέ τριμμένο τυρί στο τηγάνι και ψήστε για 2 λεπτά.Σε ένα άλλο τηγάνι βάλτε δύο κουταλιές στης σούπας μαργαρίνης. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και καβουρδίστε το μέχρι να ροδίσει. Προσθέστε τον κιμά. 2-3 λεπτά αργότερα προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις καυτερές και 3φλιτζάνια του καφέ ζωμό κρέατος. Μετά από 10 λεπτά κατεβάστε το από την φωτιά. Τέλος ρίξτε τον κιμά πάνω στην κρέμα με τις μελιτζάνες και σερβίρετε!
πηγή: nepisirsem.com
No comments:
Post a Comment